Destinațiile frumoase ale României de luat în bagajul inimii la reîntoarcerea acasă. Oriunde ar fi ea!

Descoperim, prin intermediul oamenilor pe care-i întâlnim, a ambasadorilor RoBoost sau prin cel al experiențelor proprii, locuri pline de istorie, tradiții și autenticitate, îmbinate perfect cu conservatorismul, dar și cu luxul pe care nevoia de confort al zilelor actuale, ni-l cere. Oaze de liniște, pentru relaxare și calm. Sau insule pline de energia vibrantă a festivalurilor de muzică, petrecerilor și distracției. La munte și la mare! Vara și iarna!

România este o destinație turistică, atât pentru români cât și pentru turiștii străini. Scopul nostru, al tuturor, este să aducem în prim plan patrimonial nostru cultural și turistic, destinații și itinerarii pentru toate gusturile, bugetele și interesele. Destinații care respectă cerințele bunui simț, în materie de ce oferă vs de cât cere, acea calitate preț, atât de des adusă în discuție, care să elimine îndoiala și nemulțumirea create până acum, în acest aspect important al turismului. Destinații de luat în bagaj și duse cu noi în toate zările, și la care să ne întoarcem cu drag, cu familia și cu prietenii de toate națiile.

La RoBoost căutăm locuri din România, de unde turistul pleacă împlinit și fericit, indiferent de ceea ce a căutat acolo – mâncare bună, priveliști de vis, activități inedite, experiențe de neuitat, senzații deosebite, oameni, prieteni noi. Iar dacă a găsit și pleacă mulțumit, să putem să împărtășim bucuria acelor locuri cu toții. Așa îmbogățim agenda locurilor mioritice, care merită puse pe harta turismului internațional si o diminuăm pe cea a celor care nu acceptă și adoptă schimbarea, pentru o Românie a bunului simț turistic.

RoBoost sau scânteia pentru destinațiile din România, pe care echipa voluntarilor noștri o face să se aprindă în dorințele românilor plecați în afara ei, este un proiect  ”Țară Faină” inițiat și condus de un grup de oameni repatriați sau care trăiesc în Diaspora, cu drag de ”și la noi e ca afară”.

Și, ca și ”afară” există lucruri excelente, bune sau mai puțin bune! Noi ne-am propus să le promovăm pe cele excelente, să ajutăm la îmbunătățirea celor bune și să le facem să crească, să se adapteze la noile cerințe ale bunului simț, pe cele mai puțin bune!

Exact! Idei îndrăznețe, dar cu sprijinul celor care doresc un turism de calitate, care să pună în valoare ținuturile, peisajele, gastronomia și ospitalitatea co-naționalilor noștri, reușim! Și suntem recunoscători pentru că descoperim în fiecare zi, atât destinații ”mai ceva ca afară”, cât și oameni implicați în conservarea și reconstruirea lor.

Vrei să fii și tu un ambasador RoBoost, să recalibrezi alături de ceilalți voluntari, imaginea României! Ne-ar plăcea să te avem în echipă!

2 Comments

  1. Can provide a link mass to your website http://fertus.shop/info/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *