Conferința RoBOOST Londra

Suntem stabiliți în lumea întreagă, dar parte din inima noastră aparține locurilor mioritice, pline de frumusețe unică, autentică a zonelor în care ne-am născut, din Romania. Atât zona urbană, dar în special cea rurală, fie șes, munte, mare, are un farmec aparte și o poveste fantastică de spus locuitorilor, dar mai ales turiștilor care le descoperă.

Luni, 7 noiembrie 2022, Asociația Țara Faină vă invită în Londra, la Conferința RoBoost, un eveniment despre România ca destinație turistică. Un eveniment prin care se dorește conectarea românilor stabiliți în afara granițelor țării, atașați sufletește de Romania și pe care o promovează activ ca destinație turistică.

Conferința va avea loc la ICR, Institutul Cultural Român (1 Belgrave Square, SW1X 8PH) între orele 19:30-21:00 (UK time) în format hibrid.

Vă așteptăm să-i cunoașteți și să discutăm despre România autentică cu doi dintre fondatorii Țara Faină:

  • Dragoș Anastasiu, fondator Eurolines, membru Consiliul de Brand Romania, membru fondator Asociația Țara Faină
  • Felix Tătaru, CEO GMP Group, membru Consiliul de Brand Romania, Președinte IOV-Institutul pentru Orașe Vizionare, membru fondator Asociația Țara Faină

RoBoost este un proiect pornit din Romanian Business Leaders, cu partener Repatriot, parte al Asociației Țara Faină, care are ca misiune creșterea unei platforme de promovare a Romaniei turistice autentice, crearea unui ecosistem prin care românii din diaspora să recomande și să atragă 2 milioane de turiști străini anual, în Romania. identificarea ambasadorilor în rândul românilor din diaspora și dezvoltarea comunităților RoBoost în Europa, crearea unui brand rural în localitățile cu potențial turistic, cât și înființarea Organizațiilor de Management al Destinațiilor.

Intrarea liberă, cu înregistrare Eventbrite AICI

Parteneri: Institutul Cultural Român Londra, Romanian Women in UK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *