Destinația Anului

destinatia anului

Din misiunea de a promova turismul autentic românesc și a contribui la valorificarea maximă a potențialului acestuia, RoBoost este partener al proiectului Destinația Anului.


Și în acest an, competiția Destinația Anului își propune să susțină destinațiile României în efortul lor de afirmare ca branduri turistice puternice, prin premierea acestora în cadrul Galei.

Câștigătorii celor 9 categorii vor beneficia de o promovare puternică, prin intermediul canalelor media online și offline ale proiectului. Mai multe detalii despre competiție pot fi consultate aici.

RoBoost vă îndeamnă să nominalizați destinațiile voastre preferate, sau să vă înscrieți în competiție dacă sunteți reprezentant al unei destinații din cele 9 categorii principale:

Pentru Localități și Regiuni:

  • Orașe care inspiră – Orașe mari, cu notorietate mare la nivel național, care investesc în dezvoltare și promovare turistică. Sunt eligibile municipii.
  • Tărâmuri cu istorie și tradiție – Zone geografice sau localități diferențiate prin moștenirea istorică și/sau conservarea tradițiilor. Sunt eligibile localități sau regiuni întinse pe o suprafață de maximum 3000km2 (cca. jumătate dintr-un județ).
  • Comori naturale – Zone geografice sau localități diferențiate prin tezaurul natural, valorificat prin eco-turism sau alte forme de turism în natură. Sunt eligibile localități sau regiuni întinse pe o suprafață de maximum 3000km2 (cca. jumătate dintr-un județ).
  • Stațiuni turistice – Stațiuni balneoclimaterice, montane sau dedicate turismului estival de pe litoralul românesc. Sunt eligibile stațiuni de interes local sau național.

Pentru Operatori Turistici:

  • Parcuri de distracție și aventură – Parcuri de atracții ce oferă experiențe și distracții pentru copii, sportive, etc. 
  • – Atracții cultural-educative – Muzee, castele, obiective arhitecturale, saline, peșteri sau alte monumente ale naturii amenajate. 
  • – Resort-uri – Complexuri hoteliere mai mari de 100 de camere ce oferă turiștilor nu doar cazare, ci și pachete de experiențe. 
  • Boutique – Locații cu mai puțin de 100 de camere, oferind o experiență turistică exclusivă, deosebită. Categorie prezentată de EpicVisits.com
  • – Experiențe gastronomice– Restaurante, crame etc. ce devin în sine destinații prin experiențe gastronomice sau/și enologice deosebite.

Timpul rămas pentru nominalizări și înscrieri se scurge rapid!

Accesează acum Destinația Anului și înscrie în competiție destinația pe care o reprezinți sau nominalizează destinațiile tale preferate, care crezi că pot deveni Destinația Anului.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *